Ilse Nuyts Voetverzorging

"Liep u al eens op wolken?"

Vrijheidsstraat 12, Aartselaar 2630

2

Salon - Ilse Nuyts Voetverzorging
Salon - Ilse Nuyts Voetverzorging
Salon - Ilse Nuyts Voetverzorging
Salon - Ilse Nuyts Voetverzorging
Salon - Ilse Nuyts Voetverzorging

Informations importantes

Welkom op mijn nieuwe boekingspagina.
Salon is gelegen op het eerste verdiep. Gratis parkeren in de straat.
Lees goed alle beschrijvingen bovenaan als je een dienst selecteert. Zo vermijden we misverstanden. 
Druk op “toon meer”Hoe maak je een afspraak indien je nog nooit een profiel op Salonkee hebt aangemaakt? Volg de stappen hieronder:

1. Druk bovenaan rechts op de knop “inloggen” en klik op “nog geen account? Klik hier om te registreren”. Je kan dit doen via  E-mailadres (kies een makkelijk wachtwoord). Je kan dit paswoord opslagen indien je dit wenst. 

2. Selecteer de dienst die je wenst (lees de omschrijving van de dienst die je boekt. Ben je niet 100% zeker of je deze dienst wenst, bel dan gerust even naar het salon voor meer info) Het systeem geeft jou de eerst mogelijke datum. Kies datum en uur.

3. Je komt nu op de pagina “controleer uw reservering”. Hier kan je ook een notitie toevoegen. 

4. Bevestig de reservatie. 

5. Jouw reservatie is nu bevestigd. Onder dit kader zie je de knop “ga naar uw profiel”. Als je hierop drukt, kom je terecht in je eigen Salonkee profiel en kan je hier kijken wanneer jouw afspraak staat geboekt. 

6. Zodra jouw afspraak is geboekt, ontvang je een mail met de bevestiging hiervan. 48 uur voor de afspraak ontvang je een sms ter herinnering.

6. Wil je op een later tijdstip terug naar jouw profiel gaan om je boeking te bekijken, annuleren of te wijzigen, ga dan terug naar de website en klik bovenaan rechts terug op “LOGIN”. Nu hoef je enkel je email-adres en wachtwoord in te geven (aangezien je reeds eerder een profiel op Salonkee had aangemaakt) en dan klik je op “mijn profiel”. Tot 24u voor de afspraak kan je je boeking wijzigen of annuleren.  

ANNULATIE POLICY: Onze tijd is waardevol en die van jou ongetwijfeld ook. Annuleren kan tot 24u op voorhand. Komt u niet opdagen? Dan zijn we genoodzaakt om 20 euro bij te rekenen bij uw volgende afspraak. 

Succes!

Prestations

category-icon
Toutes les prestations
category-icon [object Object]
Massage & Spa
category-icon [object Object]
Ongles, Mains & Pieds
category-icon [object Object]
Soins du visage

AANVULLENDE BEHANDELINGEN BIJ PEDICURE BIJ BOEKEN

Voetmassage

À partir de 12 €

Voetmassage

À partir de 12 €

Description

Hallo! Mijn naam is Ilse Nuyts en ik ben al sinds 2008 actief als voetverzorger. Naast mijn hoofdberoep als laborant bij Coca-Cola, waar ik dagelijks werk aan het waarborgen van de kwaliteit en veiligheid van onze producten, heb ik een grote passie voor voetverzorging.

Mijn slogan is: "Liep u al eens op wolken?". Met deze slogan benadruk ik dat mijn behandelingen gericht zijn op ultiem comfort en pure verwennerij voor uw voeten. Na een sessie bij mij voelt het echt alsof je op wolken loopt!

In mijn praktijk bied ik professionele behandelingen die beginnen met een ontspannend voetbadje, vergezeld van iets lekkers om te drinken. Het is niet alleen een moment van verzorging, maar ook van ontspanning en een leuke babbel. Ik gebruik alleen de beste producten en de nieuwste technieken om ervoor te zorgen dat elke klant de best mogelijke zorg krijgt.

Of je nu last hebt van vermoeide voeten, specifieke voetproblemen, of gewoon op zoek bent naar een moment van verwennerij, ik sta voor je klaar. Mijn behandelingen zijn op maat gemaakt om aan de individuele behoeften van mijn klanten te voldoen en bieden zowel heling als ontspanning.

Ik kijk ernaar uit om mijn passie en expertise met jullie te delen. Voel je vrij om contact met me op te nemen voor meer informatie of om een afspraak te maken. Samen zorgen we ervoor dat je voeten weer als nieuw aanvoelen!

Met vriendelijke groet,
Ilse Nuyts

Informations

Contact / Heures d'ouverture
Lundi14:00 - 18:00
Mardi09:00 - 13:00
MercrediFermé
Jeudi - Vendredi09:00 - 13:00
Samedi - DimancheFermé

Vrijheidsstraat 12,

Aartselaar 2630

BE0899459620

+32496642983

Commentaires(2)

Ce salon a 2 avis vérifiés par Salonkee. Si vous avez réservé un rendez-vous en ligne dans ce salon, nous vous encourageons à partager votre expérience en laissant un avis et ainsi permettre à d'autres clients d'en savoir plus sur les prestations proposées.

Écrire un commentaire

Détails
Résultat final
Ambiance
Personnel
Note Moyenne 5
5 étoiles(2)
4 étoiles(0)
3 étoiles(0)
2 étoiles(0)
1 étoile(0)

Autres avis clients :

Alex

Eerste sessie verliep in een zeer aangename en vriendelijke sfeer. Zeer heldere toelichting over alle stappen van het voetverzorgingsproces. Zeer tevreden met de behandeling en het resultaat.

Vérifié
15.07.2024
Nicole

Mijn voeten weer in topconditie.

Vérifié
9.07.2024

0Service(s) sélectionné(s)

0 Service(s) sélectionné(s)