De Coiffeur

"Happiness is a good haircut"

Bredabaan 393, Brasschaat BE-2930

106

Salon - De Coiffeur
Salon - De Coiffeur
Salon - De Coiffeur
Salon - De Coiffeur
Salon - De Coiffeur

Informations importantes

Beste klant, 

WEGENS GEZONDHEIDSPROBLEMEN IS HET MOMENTEEL NIET MOGELIJK OM BIJ NICOLAS EEN AFSPRAAK TE BOEKEN, GELIEVE TELEFONISCH CONTACT OP TE NEMEN, ONZE EXCUSES VOOR HET ONGEMAK.

Welkom op onze boekingspagina, als u niet meteen een geschikt moment vind aarzel niet om ons telefonisch te contacteren. 

Lees goed alle beschrijvingen bovenaan als je een dienst selecteert. Zo vermijden we misverstanden. 
Alvast bedankt en tot snel bij De Coiffeur!

ANNULATIE POLICY: 
U hebt een afspraak geboekt van zodra u op de knop 'bevestig uw reservatie' hebt geklikt en u de bevestiging per mail hebt ontvangen. Vanaf dan gelden de volgende annulatie voorwaarden:

1) annulatie van uw afspraak kan telefonisch (tijdens de openingsuren), via mail of via het online boeking systeem (24u/24u).
2) annulatie kan kosteloos in geval van ernstige ziekte of ongeval van de persoon die een afspraak heeft. U meldt ons dit zo snel mogelijk.

Annulatie om welke andere reden kan onder de volgende regeling:
1) kostenloos ten laatste 24 uur voor aanvang van uw afspraak
2) indien u uw afspraak minder dan 24 uur op voorhand annuleert of niet komt opdagen (per uitzondering van wettelijke redenen), wordt het bedrag van de dienst(en) waarvoor u een afspraak hebt gemaakt aangerekend als compensatie voor de geleden schade. Deze kost wordt automatisch geregistreerd bij uw volgende bezoek, automatisch via het online ingevoerde betaalmiddel of binnen 14 dagen op factuur per mail. 

Hoe maak je een afspraak indien je nog nooit een profiel op Salonkee hebt aangemaakt? Volg de stappen hieronder:

1. Druk bovenaan rechts op de knop "inloggen" en klik op “nog geen account? Klik hier om te registreren”. Je kan dit doen via facebook of een E-mailadres (kies een makkelijk wachtwoord). Je kan dit paswoord opslagen indien je dit wenst. Vergeet niet aan te vinken dat je de nieuwsbrief wenst te ontvangen.

2. Selecteer de dienst die je wenst (lees de omschrijving van de dienst die je boekt. Ben je niet 100% zeker of je deze dienst wenst, bel dan gerust even naar het salon voor meer info) Het systeem geeft jou de eerst mogelijke datum. Indien je specifiek een bepaalde werknemer wil, druk dan op “selecteer werknemer”. Kies datum en uur.

3. Je komt nu op de pagina “controleer uw reservering”. Hier kan je ook een notitie toevoegen. Vergeet onderaan niet aan te vinken dat je de nieuwsbrief wenst te ontvangen.

4. Bevestig de reservatie. 

5. Jouw reservatie is nu bevestigd. Onder dit kader zie je de knop “ga naar uw profiel”. Als je hierop drukt, kom je terecht in je eigen Salonkee profiel en kan je hier kijken wanneer jouw afspraak staat geboekt. 

6. Zodra jouw afspraak is geboekt, ontvang je een mail met de bevestiging hiervan. 24 uren voor de afspraak ontvang je een mail en sms ter herinnering.

6. Wil je op een later tijdstip terug naar jouw profiel gaan om je boeking te bekijken, annuleren of te wijzigen, ga dan terug naar de website en klik bovenaan rechts terug op “LOGIN”. Nu hoef je enkel je email-adres en wachtwoord in te geven (aangezien je reeds eerder een profiel op Salonkee had aangemaakt) en dan klik je op “mijn profiel”. Tot 24u voor de afspraak kan je je boeking wijzigen of annuleren. 

Succes!

Prestations

Bon cadeau
category-icon
Toutes les prestations

Adviesgesprek

À partir de 0 €

COLOR CHANGE / KLEURTRANSFORMATIES

Color Change

À partir de 120 €

DAMES: SNIT & BRUSHING / STYLING

Snit & Brushing

À partir de 88 €

Brushing

À partir de 45 €

Snit + Waves of Stijlen

À partir de 84 €

Waves of Stijlen

À partir de 41 €

Snit & Handdrogen

À partir de 74 €

Wash, Cut & Go

À partir de 54 €

Dry Cut

À partir de 47 €

KLEUREN MENU

Kleuring Uitgroei (max 3 cm) MENU

À partir de 104 €

Kleuring Uitgroei + Lengtes

À partir de 130 €

BALAYAGES / LOKTECHNIEKEN MENU

Balayage - Kort haar (tot onder de oren)

À partir de 116 €

Balayage - Half lang haar (tot schouderlengte)

À partir de 129 €

Balayage - Lang haar (vanaf schouders)

À partir de 146 €

Balayage - Extra lang/dik/veel haar

À partir de 176 €

Sombré / Ombré / Foilyage

À partir de 110 €

TONER MENU

Toner

À partir de 81 €

INTENSIEVE VERZORGING

Intensieve Verzorging

À partir de 17 €

HEREN

Snit Heren

À partir de 29 €

Snit Heren Tondeuse

À partir de 20 €

KIDS

Snit Jongens /Student tem 24 jaar

À partir de 25 €

Snit Meisjes /Student tem 24 jaar

À partir de 25 €

OPSTEKEN

Opsteken

À partir de 60 €

ANDERE DIENSTEN

Retouche

À partir de 25 €

Adviesgesprek

À partir de 0 €

Description

Ga met een droomkapsel én een lach weer naar buiten. De zon schijnt hierbinnen altijd. Genieten van een ontspannen moment en krijg veel aandacht als mens, niet als klant. 

Ons kappersteam belooft u een zeer hoog niveau van technische kennis. Elke maand volgen wij opleidingen in kleur en snit technieken. U kan bij ons terecht voor alle kleur diensten: kleurveranderingen, kleur correcties, balayages, ombré, sombré, French Balayage enz. Wij streven naar een natuurlijke haarkleur met veel schakering en glans, met veel respect voor de kwaliteit van uw haar.

Als kapper in Brasschaat hebben wij reeds meer dan 40 jaar ervaring in huis. We volgen de laatste nieuwe trends en zoeken mee naar het kapsel van uw dromen. Wij staan bekend als een kapsalon waar u van de rust kan genieten terwijl we uw haar behandelen met de grootste zorg en expertise.

Informations

Contact / Heures d'ouverture
LundiFermé
Mardi - Mercredi09:00 - 17:00
Jeudi09:00 - 19:00
Vendredi08:30 - 18:00
Samedi08:30 - 14:00
DimancheFermé

Bredabaan 393,

Brasschaat BE-2930

BE0543457247

+3236517357
Ouvrir la page Facebook
Ouvrir la page Instagram

Commentaires(106)

Ce salon a 106 avis vérifiés par Salonkee. Si vous avez réservé un rendez-vous en ligne dans ce salon, nous vous encourageons à partager votre expérience en laissant un avis et ainsi permettre à d'autres clients d'en savoir plus sur les prestations proposées.

Écrire un commentaire

Détails
Résultat final
Ambiance
Personnel
Note Moyenne 5
5 étoiles(105)
4 étoiles(1)
3 étoiles(0)
2 étoiles(0)
1 étoile(0)

Avis clients mis en avant par le salon :

Pauline

Ik ben hier gekomen voor een kleurverandering van fel koper naar natuurlijk blond. Nicholas heeft eerst de tijd genomen om de situatie te bekijken en heeft me daarna een eerlijk advies en een prijsofferte gegeven. Daarna heeft Tin de tijd genomen om mijn haar volledig onder handen te nemen. Ik voelde dat ze heel veel ervaring had en dat ze goed wist wat ze deed. Ik ben heel blij met dit resultaat en ik kom zeker terug!

Vérifié
3.01.2024
Kathleen

Ik was gisteren voor de eerste keer bij De Coiffeur en ben enorm tevreden! Het was een heerlijk ontspannend momentje voor mezelf en ben buiten gegaan met een super mooie, verzorgde coupe!

Vérifié
24.12.2023
De Coiffeur a répondu:

Bedankt voor je review! Dat doet ons plezier!

Sofie

Ik was al 3 jaar niet meer naar de kapper geweest en mijn haar was heel kapot. Goeie intensieve verzorging en een knipbeurt om alle kapotte haren te verwijderen. Nu weer een fris natuurlijk kapsel. Voelt heel gezond en mooi eindresultaat met de Waves. Top

Vérifié
28.11.2023

Autres avis clients :

Caroline

Als altijd, de perfecte kleur. Tin denkt met je mee. Ze is ook altijd goedgezind, het is zalig om naar hier te komen. Koffie staat altijd klaar en een zalige hoofdmassage bij het wassen. Al zeker niet onbelangrijk, het is makkelijk parkeren, bijna voor de deur :-)

Vérifié
19.05.2024
Dominique

Carmen heeft goede knipbeurt gegeven, met wassen. Ben heel tevreden. Ook haar advies over hoe te knippen was waardevol. Volgende keer laat ik me weer door haar knippen

Vérifié
4.05.2024
Luc

Geweldige service 👍

Vérifié
4.05.2024

0Service(s) sélectionné(s)

0 Service(s) sélectionné(s)