Care Beauty Center Ursel

Je bent uniek en daar houden we van...

Hendelstraat 46, Ursel BE-9910

2

Salon - Care Beauty Center Ursel
Salon - Care Beauty Center Ursel
Salon - Care Beauty Center Ursel
Salon - Care Beauty Center Ursel
Salon - Care Beauty Center Ursel

Informations importantes

Weet jij wat je huid écht nodig heeft? Kom langs bij Care Beauty Center Ursel voor een gratis en vrijblijvende huidanalyse. Met een geavanceerd toestel, speciaal voor Care ontwikkeld, meten we negen parameters in je huid die samen je unieke Skin ID vormen. En die meting kan een echte eyeopener zijn.

Klik op 'Toon meer' en boek snel een gratis huidanalyse.

Want misschien smeer je antirimpelcrème, terwijl je huid eigenlijk meer baat heeft bij diepe hydratatie om droogtelijntjes weg te werken. Droogtelijntjes zijn te wijten aan een tekort aan vocht, terwijl rimpels veroorzaakt worden door te weinig collageen en elasticiteit. En wist je dat ook een vette huid toch vocht te kort kan hebben? Het EF Skin Vision-toestel bepaalt exact hoe het met jouw huid gesteld is. Zodra je je huididentiteit kent, kan je je dagelijkse verzorging heel precies afstemmen op wat jouw huid nodig heeft.

HUIDVERZORGING OP MAAT
Na de gratis huidanalyse formuleert de Care Skin Coach een advies op maat van jouw huid. Je maakt vrijblijvend kennis met de verzorgingsproducten van Care Personal Beauty. Is het iets voor jou? Kom dan gerust eens langs en we vertellen je graag meer over onze unieke aanpak.

Prestations

Bon cadeau
Toutes les prestations

Professionele Gelaat Analyse

À partir de 0 €

Gelaatsverzorging

High Tech gelaatsverzorging

À partir de 125 €

Advanced Anti-aging gelaatsverzorging

À partir de 100 €

Advanced Lifting gelaatsverzorging

À partir de 100 €

Advanced Glow gelaatsverzorging

À partir de 100 €

Advanced Youth gelaatsverzorging

À partir de 100 €

Expert gelaatsverzorging

À partir de 75 €

Advanced Clean Care gelaatsverzorging

À partir de 55 €

Eye Lift Oogverzorging

À partir de 50 €

Professionele Gelaat Analyse

À partir de 0 €

Description

welkom bij CARE BEAUTY CENTER, JOUW SCHOONHEIDSSALON IN URSEL. Care Beauty Center Ursel is heel landelijk en rustig gelegen. Het schoonheidssalon is vlot bereikbaar met de auto en er is parking voor de deur. Kortom: hier kom je terecht in een oase van rust.

Care Skin Coach Annelies ontvangt  jou steeds met veel enthousiasme. Met huidverzorging en huidverbetering als haar grote passie, staat ze voor jou klaar met persoonlijk advies en professionele gelaatsbehandelingen.

"Door jaren eerst zelf Care Skin Coaches te ondersteunen in mijn job als sales coach heb ik een grote liefde gevonden voor het concept. Ik heb zelf altijd al een huid met wat 'werk' aan gehad Uit eigen ervaring kan ik zeggen dat het verzorgingsplan van Care Personal Beauty écht een grote meerwaarde is. Het is een way of life formule, een plan op maat met alles erop en eraan. 

Ik wil graag mijn kennis en ervaring met jou delen door een gepast programma op te stellen volgens de noden van jouw huid. Na een huidanalyse met de EF Skin Vision coach ik jou doorheen jouw persoonlijk traject. Iedereen verdient het juiste advies voor een stralende huid."

Informations

Contact / Heures d'ouverture
Lundi - Mardi08:30 - 18:00
Mercredi08:30 - 12:00
Jeudi - Vendredi08:30 - 18:00
Samedi - DimancheFermé

Hendelstraat 46,

Ursel BE-9910

BE0891565305

+32474848378
Ouvrir la page Facebook
Ouvrir la page Instagram

Commentaires(2)

Ce salon a 2 avis vérifiés par Salonkee. Si vous avez réservé un rendez-vous en ligne dans ce salon, nous vous encourageons à partager votre expérience en laissant un avis et ainsi permettre à d'autres clients d'en savoir plus sur les prestations proposées.

Écrire un commentaire

Détails
Résultat final
Ambiance
Personnel
Note Moyenne 5
5 Étoiles(2)
4 Étoiles(0)
3 Étoiles(0)
2 Étoiles(0)
1 Étoile(0)

Autres avis clients :

Jana

Een echte aanrader! Super professioneel, heel goede uitleg over de producten en behandelingen. En ze heeft gouden handen 😁 Echt genoten!

Avis vérifié par Salonkee
8.05.2023
Care Beauty Center Ursel a répondu:

oooh dankjewel :)

Imani

Super! Een echte aanrader :)

Avis vérifié par Salonkee
13.04.2023
Care Beauty Center Ursel a répondu:

Dankjewel :)

0Service(s) sélectionné(s)

0 Service(s) sélectionné(s)