Beautiful Skin by Eline

Ik help jou zodat jij vol zelfvertrouwen kan stralen en je goed voelt.

Dorpsstraat 107, Brugge 8200

Salon - Beautiful Skin by Eline
Salon - Beautiful Skin by Eline
Salon - Beautiful Skin by Eline
Salon - Beautiful Skin by Eline
Salon - Beautiful Skin by Eline

Important information

Welkom op onze gloednieuwe boekingspagina! Hoe maak ik een afspraak? 

1. Registreer je bovenaan rechts via LOGIN als klant via facebook of een e-mailadres (kies een makkelijk wachtwoord). 

2. Selecteer de dienst die je wenst en dan geeft het systeem jou de eerst mogelijke datum. Ben je niet 100% zeker of je deze dienst wenst, bel dan gerust even naar het salon voor meer info op het nummer +32494126647

3. Zodra jouw afspraak is geboekt, ontvang je een mail met de bevestiging hiervan. 24 uren voor de afspraak ontvang je een persoonlijke mail ter herinnering. 

-> op MIJN PROFIEL bovenaan rechts kan je steeds kijken wanneer jouw volgende afspraak geboekt staat.  Hier kan je ook zelf jouw afspraak verplaatsen of tot 48 uur vooraf de afspraak annuleren.   

Liefs Eline

Services

category-icon
All services
category-icon [object Object]
Body
category-icon [object Object]
Hair removal
category-icon [object Object]
Nails, Hands & Feet
category-icon [object Object]
Facial treatments
category-icon [object Object]
Eyebrows and Makeup

VERWENMOMENT

Verwenmoment voor jezelf duur 1uur

Starting at 80 €

Verwenmoment voor jezelf duur 1,5uur

Starting at 120 €

Verwenmoment voor jezelf duur 2uur

Starting at 150 €

CLEO PRO HUIDVERBETERING

Kuur 3 behandelingen

Starting at 50 €

Verwenmoment voor jezelf duur 1uur

Starting at 80 €

Verwenmoment voor jezelf duur 1,5uur

Starting at 120 €

Verwenmoment voor jezelf duur 2uur

Starting at 150 €

Description

Hallo,
Ik ben Eline
Ik ben mama van 2 kleine kindjes. Jake (november 2015) en Nina (januari 2018) Na mijn zwangerschappen heb ik een hele tijd gesukkeld met mijn gezondheid en mijn huid.

Zowel tijdens als na mijn zwangerschappen had ik serieuze last van acné. Ik stoorde me er enorm aan. Ik kreeg regelmatig opmerkingen van familie en klanten. Begrijpelijk ook want met een job als schoonheidsspecialiste verwacht men dat je eigen huidje er altijd tip top uitziet. Ik ging op zoek: kuur bij de dermatoloog met medicatie, voeding aanpassen, veel water drinken, aangepaste verzorgingsproducten, alle beetjes hielpen maar bleken niet voldoende. Ik bleef me er aan storen. Het haalde mijn zelfbeeld naar beneden. Tijdens een opendeur weekend bij Delise Cosmetics (verdeler van Jean d'Arcel in Belgiê) maakte ik kennis met de Multi Face Pro. Een apparaat met 5 verschillende functies waarmee onder andere acné kan worden behandeld. Ik stond hier eerst wat weigerachtig tegenover. Mijn man stimuleerde mij om het zelf eens uit te proberen (ik ben altijd al van het principe uit gegaan om zelf alles eerst te testen voor ik het adviseer in mijn salon). Ik was tenslotte al een hele tijd op zoek. Al na de eerste behandeling zag ik al zichtbaar resultaat! Thuis verder de aangepaste producten gebruikt, veel water gedronken en ook wat op mijn voeding gelet (weinig suikers). Het eindresultaat mag er wezen! Het leuke aan het apparaat is dat ook eventuele littekens konden worden weggewerkt.

Mijn beide zwangerschappen en bevallingen hebben heel veel van mijn lichaam gevergd. Het heeft een hele tijd geduurd voor ik terug wat op mijn plooi was. Het belang van regelmatig even tijd voor jezelf in te lassen werd me toen zeer duidelijk. Af en toe eens een pauze om de batterijen volledig op te laden. Ik wil dan ook een plek creëren waar men even tot zichzelf kan komen. Als je ondertussen ook nog een mooi zichtbare resultaat hebt van de verzorging is het nog eens mooi meegenomen. Voor een mooie en gezonde huid bent u aan het juiste adres.

Tip: zorg goed voor jezelf, je gezondheid want je hebt er maar 1 en je bent het waard!

Ik hoop u te mogen laten mee genieten van de veelzijdige verzorgingen in mijn salon.

Information

Contact / Opening hours
Monday10:30 - 18:00
Tuesday09:00 - 20:00
WednesdayClosed
Thursday09:00 - 18:00
Friday10:30 - 18:00
Saturday09:30 - 12:30
SundayClosed

Reviews

Add review

This salon is new to Salonkee and hasn't received any reviews yet. If you've booked an online appointment at this salon, we encourage you to share your experience by leaving a review and help others make informed decisions about their beauty needs.

0Selected service(s):

0 Selected service(s):