Wendy's Hairstudio

Pas 157, Geel 2440

Salon - Wendy's Hairstudio
Salon - Wendy's Hairstudio
Salon - Wendy's Hairstudio
Salon - Wendy's Hairstudio
Salon - Wendy's Hairstudio

Informations importantes

Welkom op de boekingspagina van Wendy's Hairstudio.

Volg de stappen hieronder indien je nog nooit een profiel op Salonkee hebt aangemaakt:

1. Surf naar www.salonkee.be. Druk bovenaan rechts op de knop 'Inloggen' en klik op 'Nog geen account? Klik hier om te registreren'. Een account aanmaken kan eenvoudig via Facebook of een e-mailadres. Vergeet niet aan te vinken dat je de nieuwsbrief wenst te ontvangen.

2. Selecteer de dienst die je wenst. Om misverstanden te vermijden is het belangrijk om goed de beschrijving bovenaan de dienst te lezen. Ben je niet 100% zeker of je deze dienst wenst, neem dan gerust contact op met mij via het nummer 014 59 01 70  of 04 89 80 73 05 . Vervolgens geeft het systeem jou de eerst mogelijke datum. 

3. Je komt nu op de pagina 'Controleer uw reservering'. Hier kan je ook een notitie toevoegen. Vergeet onderaan niet aan te vinken dat je de nieuwsbrief wenst te ontvangen.

4. Bevestig de reservatie. 

5. Jouw reservatie is nu bevestigd. Onder dit kader zie je de knop 'Ga naar uw profiel'. Als je hierop drukt, kom je terecht op je eigen Salonkee profiel en kan je hier kijken wanneer jouw afspraak staat geboekt. 

6. Zodra jouw afspraak is geboekt, ontvang je een bevestigingsmail. Ook volgt er 48 uur voor de afspraak een mail ter herinnering.

Annulatiebeleid: 
- Binnen 48 uur voor de afspraak: 50% van de behandeling wordt in rekening gebracht.
- No-Show: 100% van de behandeling wordt in rekening gebracht.

Liefs, 

Wendy

Prestations

Bon cadeau
category-icon
Toutes les prestations
category-icon [object Object]
Cheveux
category-icon [object Object]
Ongles, Mains & Pieds

PEDICURE

Pedicure

À partir de 31 €

Pedicure

À partir de 31 €

Description

Met bijna 30 jaar ervaring in het vak, oefent Wendy haar beroep nog dagelijks uit met enorm veel plezier en een grote passie. Een belangrijke noemer voor Wendy is dat klanten zich goed voelen bij haar. Ze stelt haar kapsalon ter beschikking als een plaats waar gelachen kan worden, maar ook als een plaats waar wel eens een traan mag vloeien. Met leuk haar, een lekkere koffie en een gezellige babbel in de aanbieding, ontvangt Wendy je graag. Ook als het is om weg te dromen in een tijdschrift of een boek. Jullie zijn thuis en vullen de tijd zelf in tijdens het wachten.

Wendy's Hairstudio situeert zich in het centrum van Geel. Het kapsalon is toegankelijk voor iedereen, ook voor rolstoelgebruikers. Aan de ingang is geen opstap waardoor binnenrijden met een rolstoel perfect mogelijk is, ook is er een spiegel zonder zitstoel zodat onze rolstoelgebruikers gemakkelijk kunnen plaatsnemen. Met onze mobiele wastafel helpen wij iedereen met een beperking graag verder.

In ons salon wordt er gewerkt met producten van Kis. Met oog op gezonde haarlokken maar ook met aandacht voor de hoofdhuid kozen we voor het merk.

Informations

Contact / Heures d'ouverture
Lundi08:00 - 17:00
MardiFermé
Mercredi08:00 - 13:00
Jeudi08:00 - 17:00
Vendredi08:00 - 18:00
Samedi07:30 - 15:00
DimancheFermé

Commentaires

Écrire un commentaire

Ce salon est nouveau sur Salonkee et n'a pas encore reçu d'avis. Si vous avez réservé un rendez-vous en ligne dans ce salon, nous vous encourageons à partager votre expérience en laissant un avis et ainsi permettre à d'autres clients d'en savoir plus sur les prestations proposées.

0Service(s) sélectionné(s)

0 Service(s) sélectionné(s)