Trimhuis Brugge

De trimsalon waar honden zichzelf zijn

Meestraat 10, Brugge BE-8000

Salon - Trimhuis Brugge
Salon - Trimhuis Brugge
Salon - Trimhuis Brugge
Salon - Trimhuis Brugge
Salon - Trimhuis Brugge
Salon - Trimhuis Brugge

Informations importantes

Hoe maak ik een afspraak?

1. Registreer/Login rechtsboven via INLOGGEN.

2. Selecteer het ras van jouw hond of de dienst die je wenst en het systeem geeft jou de eerst mogelijke datum beschikbaar. Help mij mijn planning efficiënt te houden, en selecteer liever 08:30 ipv 09:00 als u in de ochtend komt. (Alvast bedankt!) 
Ben je niet 100% zeker wat je moet selecteren, bel of sms dan gerust even naar Sophie voor meer info, op het nummer +32 (0)475 40 58 81

3. Zodra jouw afspraak is geboekt, ontvang je een mail met de bevestiging hiervan. Via MIJN PROFIEL (rechtsboven) kan je steeds kijken wanneer jouw volgende afspraak staat geboekt, deze wijzigen of annuleren. 48 uur op voorhand ontvang je nog een sms met herinnering aan jouw afspraak! 
Annuleren of wijzigen kan gratis tót 24 uur voor aanvang. Wijzig of annuleer je minder dan 24 uur op aanvang, dan zal 20% van de oorspronkelijke prijs aangerekend worden. Annuleer je 12 uur of minder op voorhand, is dit 50%. Indien u zonder enige verwittiging niet aanwezig bent op het moment van uw afspraak (no-show), zal de volledige som worden aangerekend. Dit uit respect voor mij en andere klanten die dit plaatsje hadden kunnen boeken.

Prestations

Bon cadeau
Toutes les prestations
category-icon [object Object]
Soins mains & pieds
category-icon [object Object]
Soins visage & maquillage

Losse Diensten

Nagels knippen

À partir de 10 €

Nagels vijlen

À partir de 15 €

Pawdicure (vanaf 15)

À partir de 15 €

Nagels knippen

À partir de 10 €

Nagels vijlen

À partir de 15 €

Pawdicure (vanaf 15)

À partir de 15 €

Description

De comfort en gezondheid van uw hond staan altijd centraal in mijn beslissingen bij een vachtverzorging, maar ik hecht ook belang aan het onderhoud voor baasje realistisch houden.
Indien uw hond ernstig geklit is, kan er geen perfecte verzorging gebeuren. Indien uw volwassen hond nooit gewend is geweest aan een bad, nagelknippen of zelfs borstelen, kan er geen perfecte verzorging gebeuren. Dat kan zijn omdat u uw hond op latere leeftijd heeft geadopteerd, omdat de vachtverzorging die uw hond nodig heeft werd onderschat, of simpelweg omdat het dagelijks onderhoud teveel van uw tijd opeist om het voldoende te onderhouden. We kunnen in ieder geval een alternatieve route samen bespreken.

Mijn doel is om samen met u te bekijken wat haalbaar is qua onderhoud en, waar van toepassing, het resultaat van een afspraak hierop aan te passen zonder in te boeten op kwaliteit. 
Ik werk hard aan een goede verstandhouding en vertrouwen met u en uw hond. Communicatie is daarom essentieel bij Trimhuis Brugge en ik doe mijn uiterste best om aan uw verwachtingen te voldoen. Waar ik denk dat iets misschien niet mogelijk is, zal ik daar altijd eerlijk met u over praten en u adviseren wat de beste oplossing is voor uw hond, en voor u!

Voor alle info:
www.trimhuisbrugge.com

Informations

Contact / Heures d'ouverture
LundiFermé
Mardi - Vendredi08:30 - 18:00
Samedi08:30 - 15:00
DimancheFermé

Commentaires

Écrire un commentaire

Ce salon est nouveau sur Salonkee et n'a pas encore reçu d'avis. Si vous avez réservé un rendez-vous en ligne dans ce salon, nous vous encourageons à partager votre expérience en laissant un avis et ainsi permettre à d'autres clients d'en savoir plus sur les prestations proposées.

0Service(s) sélectionné(s)

0 Service(s) sélectionné(s)