The Look Maria-ter-Heide

Bredabaan 782, Brasschaat BE-2930

5

Salon - The Look Maria-ter-Heide

Informations importantes

Welkom op onze nieuwe boekingspagina. Lees goed alle beschrijvingen bovenaan als je een dienst selecteert. Zo vermijden we misverstanden. Indien je niet zeker bent, bel dan even naar het salon en dan helpen we je verder.
ANNULATIE POLICY: Onze tijd is waardevol en die van jou ongetwijfeld ook. Annuleren kan tot 24u op voorhand. Komt u niet opdagen? Dan zijn we genoodzaakt om de helft gemiste behandeling in rekening te brengen. (druk op toon meer)

Hoe maak je een afspraak indien je nog nooit een profiel op Salonkee hebt aangemaakt? Volg de stappen hieronder:

1. Druk bovenaan rechts op de knop LOGIN en klik op “nog geen account? Klik hier om te registreren”. Je kan dit doen via facebook of een E-mailadres (kies een makkelijk wachtwoord). Je kan dit paswoord opslagen indien je dit wenst. Vergeet niet aan te vinken dat je de nieuwsbrief wenst te ontvangen.

2. Selecteer de dienst die je wenst (lees de omschrijving van de dienst die je boekt. Ben je niet 100% zeker of je deze dienst wenst, bel dan gerust even naar het salon voor meer info) Het systeem geeft jou de eerst mogelijke datum. Indien je specifiek een bepaalde werknemer wil, druk dan op “selecteer werknemer”. Kies datum en uur.

3. Je komt nu op de pagina “controleer uw reservering”. Hier kan je ook een notitie toevoegen. Vergeet onderaan niet aan te vinken dat je de nieuwsbrief wenst te ontvangen.

4. Bevestig de reservatie. 

5. Jouw reservatie is nu bevestigd. Onder dit kader zie je de knop “ga naar uw profiel”. Als je hierop drukt, kom je terecht in je eigen Salonkee profiel en kan je hier kijken wanneer jouw afspraak staat geboekt. 

6. Zodra jouw afspraak is geboekt, ontvang je een mail met de bevestiging hiervan. 48 uren voor de afspraak ontvang je een mail ter herinnering.

6. Wil je op een later tijdstip terug naar jouw profiel gaan om je boeking te bekijken, annuleren of te wijzigen, ga dan terug naar de website en klik bovenaan rechts terug op “LOGIN”. Nu hoef je enkel je email-adres en wachtwoord in te geven (aangezien je reeds eerder een profiel op Salonkee had aangemaakt) en dan klik je op “mijn profiel”. Tot 24u voor de afspraak kan je je boeking wijzigen of annuleren. 

Succes!

Prestations

Toutes les prestations
category-icon [object Object]
Coiffure femme
category-icon [object Object]
Coiffure homme & barbiers

HEREN

Herensnit

À partir de 28 €

Tondeuse

À partir de 20 €

KIDS & STUDENTS

Jongens/Studenten Knippen + Afwerken

À partir de 20 €

Herensnit

À partir de 28 €

Tondeuse

À partir de 20 €

Description

Bij Haarmode The Look kiest u voor haarverzorging van topkwaliteit met enkel hoogwaardige producten en een gemotiveerd topteam van ervaren kapsters voor wie haarmode geen 'werk' is maar pure passie. Het zijn dan ook al jaren vaste medewerksters en vertrouwde gezichten voor onze klanten. Dankzij uw behandeling op afspraak worden wachttijden bovendien tot een minimum beperkt.

Als klant wordt u bij ons letterlijk in de watten gelegd. Een familiale en persoonlijke aanpak, steeds op afspraak en dus zonder onnodige wachttijden.  

Bij ons bent u geen nummer maar kunt u rekenen op een top-team van ervaren kapsters dat u op uw wenken bedient en enkel met de beste producten werkt.

Informations

Contact / Heures d'ouverture
Lundi08:30 - 12:00
Mardi - Mercredi09:00 - 17:00
Jeudi09:00 - 20:00
Vendredi09:00 - 17:00
Samedi08:00 - 15:00
DimancheFermé

Bredabaan 782,

Brasschaat BE-2930

BE0898903849

+3236632463
Ouvrir la page Facebook
Ouvrir la page Instagram

Commentaires(5)

Détails
Résultat final
Ambiance
Personnel
Note Moyenne 5
5 Étoiles(5)
4 Étoiles(0)
3 Étoiles(0)
2 Étoiles(0)
1 Étoile(0)

Écrire un commentaire

Autres avis clients :

Helga

Ben reeds jaren klant; en zoals altijd TOP service !

19.01.2023
pascaline

Na 40 jaar bij Ceulemans geweest te zijn , was het moeilijk te veranderen.Een juiste gok gemaakt. Tevreden bij deze kapper , vriendelijk, en de juiste kleuring en kapsel .

14.01.2023
The Look Maria-ter-Heide a répondu:

Super leuk om te lezen , Dat maakt mijn dag ! 😀😉

Mireille

Ga er al jaren en de nieuwe aanwinst heeft mijn haartjes ook weer mooi in de plooi gelegd

13.01.2023
The Look Maria-ter-Heide a répondu:

Super om te lezen Mireille 😃!!! Bedankt voor je vertrouwen in ons al al die jaren 😉

Els

Altijd tevreden na bezoek bij deze kapper. Een aanrader!

13.01.2023
The Look Maria-ter-Heide a répondu:

❤️ dankjewel Els !

Lizzy

ZEER VRIENDELIJKE DAME!

30.12.2022
The Look Maria-ter-Heide a répondu:

Erg fijn om dat te horen 🙂! Bedankt voor uw bezoek en tot snel 😉

0Service(s) sélectionné(s)

0 Service(s) sélectionné(s)