The Hairbarn

'Tijd voor jezelf"

Popendonkseweg 70, Wuustwezel 2990

2

Salon - The Hairbarn
Salon - The Hairbarn
Salon - The Hairbarn
Salon - The Hairbarn
Salon - The Hairbarn
Salon - The Hairbarn

Informations importantes

Welkom op de boekingspagina van The Hairbarn.

Volg de stappen hieronder indien je nog nooit een profiel op Salonkee hebt aangemaakt:

1. Surf naar www.salonkee.be. Druk bovenaan rechts op de knop 'Inloggen' en klik op 'Nog geen account? Klik hier om te registreren'. Een account aanmaken kan eenvoudig via Facebook of een e-mailadres. Vergeet niet aan te vinken dat je de nieuwsbrief wenst te ontvangen.

2. Selecteer de dienst die je wenst. Om misverstanden te vermijden is het belangrijk om goed de beschrijving bovenaan de dienst te lezen. Ben je niet 100% zeker of je deze dienst wenst, neem dan gerust contact op met mij via het nummer +32478 79 78 37 . Vervolgens geeft het systeem jou de eerst mogelijke datum. 

3. Je komt nu op de pagina 'Controleer uw reservering'. Hier kan je ook een notitie toevoegen. 

4. Bevestig de reservatie. 

5. Jouw reservatie is nu bevestigd. Onder dit kader zie je de knop 'Ga naar uw profiel'. Als je hierop drukt, kom je terecht op je eigen Salonkee profiel en kan je hier kijken wanneer jouw afspraak staat geboekt. 

Liefs Dorien

Prestations

category-icon
Toutes les prestations
category-icon [object Object]
Cheveux
category-icon [object Object]
Barbe

HEREN

Tondeuse

À partir de 17 €

Tondeuse

À partir de 17 €

Description

Al van jongs af aan ben ik gefascineerd door alles wat met haartooi te maken heeft. Toen mijn mama vroeger naar de kapper ging, keek ik aandachtig toe naar het hele proces: van wassen tot knippen en kleuren. Al vroeg besloot ik om zelf ook kapster te worden 'als ik groot ben' en die droom heb ik ook nageleefd. Ik volgde een opleiding aan het instituut Sint-Maria en deed stages bij verschillende zaken om vooral nieuwe technieken te leren. Daarna werkte ik 4 jaar in Antwerpen, waar ik wekelijks een knip- en kleurcursus volgde en ontpopte tot een volwaardige kapster. 

Ik zet in mijn salon enorm in op een persoonlijke behandeling. Wanneer je in The Hairbarn binnenkomt, word je hartelijk ontvangen met een koffietje en een leuke babbel. De tijd die je in mijn salon doorbrengt, dient om heerlijk te ontspannen, als ware het een wellness. Ik ben daarenboven zelfwerkend zaakvoerster en dus je enige kapster: je kan rekenen op mijn volle aandacht en een persoonlijke aanpak die volledig past bij jouw stijl en haartype. Voor shampoo en kleuringen werk ik met de producten van Matrix en Olaplex en voor keratinebehandelingen met Naturia, om de hoogste kwaliteit te kunnen garanderen.

Sinds 2016 ontvang ik klanten uit de hele regio van Wuustwezel, Brecht, Kalmthout, Essen, tot in Hoogstraten, in het kapsalon bij mij thuis. Deze is professioneel ingericht, maar de familiale sfeer hangt er gezellig in! Zo ben ik centraal gelegen voor klanten uit omliggende gemeentes en ben ik nooit te ver weg voor mijn twee zoontjes.

Informations

Contact / Heures d'ouverture
Lundi09:00 - 20:00
Mardi09:00 - 15:15
Mercredi19:00 - 21:00
Jeudi09:00 - 15:15
Vendredi09:00 - 20:00
Samedi08:30 - 17:00
DimancheFermé

Commentaires(2)

Ce salon a 2 avis vérifiés par Salonkee. Si vous avez réservé un rendez-vous en ligne dans ce salon, nous vous encourageons à partager votre expérience en laissant un avis et ainsi permettre à d'autres clients d'en savoir plus sur les prestations proposées.

Écrire un commentaire

Détails
Résultat final
Ambiance
Personnel
Note Moyenne 5
5 étoiles(2)
4 étoiles(0)
3 étoiles(0)
2 étoiles(0)
1 étoile(0)

Autres avis clients :

Karen

Prachtig resultaat, top kapster!!! 👌🏻

Vérifié
20.07.2024
The Hairbarn a répondu:

Dank u wel Karen voor deze mooie comment! Heel veel groetjes!!

Liesbethleeuw@hotmail.com

Mooie zaak . Een Heel vriendelijke en leuke babbeltjes

Vérifié
29.06.2024
The Hairbarn a répondu:

Dank u wel Liesbeth! Groetjes!

0Service(s) sélectionné(s)

0 Service(s) sélectionné(s)