The Hair Lounge

Vind je jouw gepast moment niet? Bel 057377771 voor de mogelijkheden.
Salon - The Hair Lounge
Salon - The Hair Lounge
Salon - The Hair Lounge

Prestations

Voir plus
category-icon [object Object]
Coiffure femme
category-icon [object Object]
Coiffure homme & Barbiers
category-icon [object Object]
Épilations
category-icon [object Object]
Soins Mains & Pieds
category-icon [object Object]
Soins visages & maquillage

Ontharen bovenlip

À partir de 10 €

Ontharen bovenlip

À partir de 10 €

Description

Info:
In de menu zit de brushing standaard inbegrepen. Naargelang de hoeveelheid haar kan er ook altijd extra product nodig zijn waarvoor een supplement product wordt aangerekend.

WAT IS?

Kleuren:
Een nieuwe kleur geven door te verdonkeren of je natuurlijke haarkleur te behouden (opfrissen). Je kan ook een weerschijn geven zoals rood, koper. Vraag bij uw afspraak zeker advies in het salon zodat wij ter plaatse de juiste kleuranalyse kunnen maken. Wij werken bijna uitsluitend met ammonia vrije kleuren.

Kleurshampoo:
Een tijdelijke kleuring die vervaagt na 8 wasbeurten. Kleurt niet alle grijze haartjes.

Volledig ontkleuren:
Wit trekken van de haren. Opgelet dit is niet bij iedere natuurlijke haarkleur mogelijk bij 1 ontkleuring. Dit hangt af van de conditie en de kleur van het natuurlijke haar. Wenst U GRIJS of SPIERWIT haar, boek dan zeker vooraf een adviesgesprek zodat wij ter plaatse de juiste haaranalyse kunnen geven. Dit is moeilijk per telefoon te bepalen. U bent bij ons in goede handen.

Balayage:
Wij gebruiken verschillende technieken om lichte lokken te trekken in de natuurlijke haarkleur. De techniek die gebruikt wordt hangt af van welk resultaat u wenst te bekomen. Wenst U GRIJS of SPIERWIT haar met (kleur)lokken, boek dan zeker vooraf een adviesgesprek zodat wij ter plaatse de juiste haaranalyse kunnen geven. Dit is moeilijk per telefoon te bepalen. U bent bij ons in goede handen.

Help mijn haar wordt geel:
Gebruik zilvershampoo of laat ons tussentijds het haar eens opfrissen door een kleurshampoo te gebruiken. We beschikken over talrijke professionele producten in het salon die u kunt kopen om het haar thuis goed te verzorgen. Geef je haar de verzorging ook thuis die het nodig heeft.

Ik wil grijs haar en hoeveel kost dit?
De prijs voor deze make-over hangt af van de duurtijd die nodig is om het gewenste resultaat te bekomen. Eerst moet het haar ontkleurt worden. De duurtijd of het aantal behandelingen hangt af van je ondertoon (de natuurlijke haarkleur), welke weerschijn u wenst en het aantal verhelderende of kleurlokken. Dergelijke kleurcorrectie heeft impact op de structuur van uw haar. Het is mogelijk dat u hiervoor een bijkomende verzorging of keratinekuur nodig heeft. 
Boek dan vooraf een adviesgesprek zodat wij ter plaatse de juiste haaranalyse kunnen geven. Dit is moeilijk per telefoon te bepalen. U bent bij ons in goede handen.


wat bij je past, maakt je mooi

Trending Styles
The Hairlounge uit Ieper is een jong, fris en trendy kapsalon met een serieuze tikkel meer die garant staat voor kwaliteit aan betaalbare prijzen. We staan in voor de gezondheid van uw haar.
The Hairlounge laat zich graag inspireren door je natuurlijke schoonheid. Onder het motto 'wat bij je past, maakt je mooi' verwerkt het team je haartype, gezichtsvorm en karakter met de natuurlijke uitstraling van je haar. Zo halen ze het beste uit jezelf én je haar. Benieuwd ?

Informations

À propos
Lundi - Mercredi09:00 - 18:00
Jeudi09:00 - 20:00
Vendredi07:30 - 19:00
Samedi07:30 - 16:00
DimancheFermer

Commentaires(90)

Détails
Ambiance
Personnel
Résultat final
Note Moyenne 4.8
5 Étoiles(82)
4 Étoiles(5)
3 Étoiles(1)
2 Étoiles(1)
1 Étoile(1)

Écrire un commentaire

L
Linda

was in orde was heel mooi en heel vriendelijk

20.10.2020
S
Sandrina

Ik vroeg iets anders, vind het resultaat zeker geslaagd. Is zeker voor herhaling vatbaar.

6.10.2020
B
Bert

Snel, vriendelijk as always, goeienservice en we zien er weer 10 jaar jonger uit.. OK sorry. 1 jaar 😔

1.10.2020
F
Filip

leuke eerste kennismaking, voor herhaling vatbaar

29.09.2020
C
Conny

Top kapsalon👍 Steeds vriendelijk en altijd plaatsje vrij op korte tijdspanne

29.09.2020
K
Kimberly

heeeeel goed.Lien weet waar ze mee bezig is top resultaat.ik geef een dikke 10 en hele vriendelijke mensen ik kom zeker terug merci voor me mooi kapselmvg kimberly

25.09.2020

Service(s) sélectionné(s)

0 Service(s)

0Service(s) sélectionné(s)

Aide