The Beauty Box Zorayne

Only woman en hijab-vriendelijk salon!

Plantin en Moretuslei 129, Anvers 2140

151

Salon - The Beauty Box Zorayne
Salon - The Beauty Box Zorayne
Salon - The Beauty Box Zorayne
Salon - The Beauty Box Zorayne
Salon - The Beauty Box Zorayne
Salon - The Beauty Box Zorayne

Informations importantes

Welkom op onze nieuwe boekingspagina. Lees goed alle beschrijvingen onderaan als je een dienst selecteert. Zo vermijden we misverstanden. 
ANNULATIE POLICY: Onze tijd is waardevol en die van jou ongetwijfeld ook. Annuleren kan tot 48u op voorhand. Komt u niet opdagen? Dan zijn we genoodzaakt om de VOLLEDIGE gemiste behandeling in rekening te brengen. 

Hoe maak je een afspraak indien je nog nooit een profiel op Salonkee hebt aangemaakt? Volg de stappen hieronder:

1. Druk bovenaan rechts op de knop LOGIN en klik op “nog geen account? Klik hier om te registreren”. Je kan dit doen via facebook of een E-mailadres (kies een makkelijk wachtwoord). Je kan dit paswoord opslagen indien je dit wenst. Vergeet niet aan te vinken dat je de nieuwsbrief wenst te ontvangen.

2. Selecteer de dienst die je wenst (lees de omschrijving van de dienst die je boekt. Ben je niet 100% zeker of je deze dienst wenst, bel dan gerust even naar het salon voor meer info) Het systeem geeft jou de eerst mogelijke datum. Indien je specifiek een bepaalde werknemer wil, druk dan op “selecteer werknemer”. Kies datum en uur.

3. Je komt nu op de pagina “controleer uw reservering”. Hier kan je ook een notitie toevoegen. 

4. Bevestig de reservatie. 

5. Jouw reservatie is nu bevestigd. Onder dit kader zie je de knop “ga naar uw profiel”. Als je hierop drukt, kom je terecht in je eigen Salonkee profiel en kan je hier kijken wanneer jouw afspraak staat geboekt. 

6. Zodra jouw afspraak is geboekt, ontvang je een mail met de bevestiging hiervan.  

6. Wil je op een later tijdstip terug naar jouw profiel gaan om je boeking te bekijken, annuleren of te wijzigen, ga dan terug naar de website en klik bovenaan rechts terug op “LOGIN”. Nu hoef je enkel je email-adres en wachtwoord in te geven (aangezien je reeds eerder een profiel op Salonkee had aangemaakt) en dan klik je op “mijn profiel”. Tot 48u voor de afspraak kan je je boeking wijzigen of annuleren. 

Succes!

Prestations

category-icon
Toutes les prestations

Description

Welkom bij The beauty box salon! 

Mijn naam is Zorayne, trotse zaakvoerder van The beauty box. Samen met mijn team run ik dit bedrijf, wij hebben een speciaak salon gecreëerd om enkel vrouwen te behandelen. Onze missie is om elke vrouw het verwenmoment te geven waar zij naar uit kijkt. In ons salon denken we aan alles en iedereen. Wij zijn een hijab-vriendelijk salon en zijn voorzien van alle benodigdheden om jullie privacy te waarborgen. Precies daarom is ons salon enkel voor vrouwen.

Informations

Contact / Heures d'ouverture
Lundi - Mercredi10:00 - 18:00
Jeudi12:00 - 22:00
Vendredi12:00 - 20:00
Samedi10:00 - 18:00
DimancheFermé

Commentaires(151)

Ce salon a 151 avis vérifiés par Salonkee. Si vous avez réservé un rendez-vous en ligne dans ce salon, nous vous encourageons à partager votre expérience en laissant un avis et ainsi permettre à d'autres clients d'en savoir plus sur les prestations proposées.

Écrire un commentaire

Détails
Résultat final
Ambiance
Personnel
Note Moyenne 4.9
5 étoiles(144)
4 étoiles(3)
3 étoiles(1)
2 étoiles(1)
1 étoile(2)

Autres avis clients :

Zippora

Mijn afspraak is 2 weken van te voren afgezegd. Vind het jammer want ze zouden mij terug bellen voor een nieuwe afspraak. Nog steeds niet gebeurd. Ik hoop dat het snel weer mogelijk is!

Vérifié
8.04.2024
Katia

Stond daar voor een gesloten deur. Verzegeld door politie en niet vetwittigd.

Vérifié
4.04.2024
Deborah

De zaak was verzegeld door de politie. Waardoor ik voor een gesloten deur stond. Was fijn geweest om eerder erover geïnformeerd te worden.

Vérifié
24.03.2024
Jowenta

Aangekomen voor een gesloten pand. Gebeld maar geen antwoord . Tot vandaag niks gehoord.

Vérifié
24.03.2024
Samira

Vriendelijke medewerkster, ze weet duidelijk wat ze doet. Heel tevreden over de manicure en pedicure!

Vérifié
20.03.2024
Nadi

Heel lieve dame! Zeer tevreden met het resultaat, mooie nette nageltjes…😊

Vérifié
19.03.2024

0Service(s) sélectionné(s)

0 Service(s) sélectionné(s)