ReflexoSophie

The only kind of pressure you should feel today!

Nazarethsesteenweg 24, Astene BE-9800

Salon - ReflexoSophie
Salon - ReflexoSophie
Salon - ReflexoSophie
Salon - ReflexoSophie
Salon - ReflexoSophie
Salon - ReflexoSophie

Prestations

Voir toutes les prestations
category-icon [object Object]
Massages & détente
category-icon [object Object]
Bien-être & thérapies alternatives

Fibromyssage

Fibromyssage

À partir de 55 €

Ontspanningsmassage

Small

À partir de 60 €

Medium

À partir de 80 €

Large

À partir de 110 €

Fibromyssage

À partir de 55 €

Description

Hallo 
Ik ben Sophie De Jonghe, afgestudeerd als gegradueerde in de orthopedagogie en na een 19-jarige loopbaan in de bijzondere jeugdzorg 5 jaar aan de slag geweest als verzorgende in de thuiszorg en sinds kort begeleidster bij personen met een mentale beperking. En daarnaast dus ook reflexologe in bijberoep... De aanzet tot dit alles vraag je?
Door een aanhoudend medisch probleem( hielspoor) en het aflopen van talloze dokters, kinesisten en steunzolen, die weinig verbetering brachten, ben ik tenslotte terecht gekomen bij een voetreflexologe. Geen idee wat, wie en hoe maar onder het motto 'baat het niet, het schaadt ook niet' ben ik naar haar toegereden. Na een uitgebreide anamnese en voetreflexbehandeling was ik toch benieuwd naar het resultaat. Nu ja, ik wist ook wel dat het niet direct kon helpen, het probleem ontstaat niet in 1 keer dus kan ook niet opgelost geraken na 1 behandeling toch? Wonderwel, bij het opstaan de volgende ochtend al merkbaar minder pijn, de trap af zonder noemenswaardige pijnlijke steken...joepie, eindelijk verbetering. Na elke sessie beter en beter...ongelooflijk!  Pijn in de knie of de rug, even terug een voetreflexsessie boeken en we kunnen er weer tegenaan. Ik stond versteld van wat je allemaal via de drukpunten op je voeten kan behandelen.
Getriggerd door deze ervaringen ben ik me beginnen inlezen. Eerst een boek ' voetreflexologie voor beginners' aangeschaft, op mijn eigen voeten (voor zover mogelijk als je lenig genoeg bent) beginnen duwen aan de hand van de tekeningen. Daarna waren mijn dochters (verplichte) vrijwillige slachtoffers als ze met een pijntje thuiskwamen...                                                                     Eerst de online cursus gevolgd van handreflexologie. Ik dacht, dat kan toch niet moeilijk zijn? Niet zo eenvoudig als het eruitziet maar man, wat praktisch als je het kent.
De voetreflex voor gevorderen volgde als snel, samen met de voetreflexmassage bij kankerpatiënten, de verticale reflextherapie, wat een unieke ervaring en verrijking, hoe je op een korte maar krachtige manier iemand kan helpen met zijn/haar/ x probleem.
De ene cursus volgde de andere op, veel toffe mensen leren kennen, een fantastische docente (Suzy Jacops) gehad die je al haar kennis en ervaring met plezier deelt en waarbij je steeds terecht kan met vragen en casussen.  
Wil jij ook eens ervaren wat een voetreflexbehandeling voor jou kan betekenen???  Twijfel niet langer en bel me maar, ik wil je met alle plezier onder voeten nemen ; )

Op zoek naar iets anders? Een nieuwe ervaring zonder veel spektakel maar toch puur en echt, dan ben je bij mij aan het juiste adres. Geen hocus pocus, geen onduidelijke reading die op iedereen van toepassing kan zijn maar echte informatie over hoe je leven eruitziet en hoe je ermee verder moet?, ik sta je met plezier met goede raad bij. Bel gerust voor meer info.

Informations

Contact / Heures d'ouverture
Lundi00:00 - 00:00
Mardi - Vendredi09:00 - 12:00
Samedi10:00 - 12:00
Dimanche00:00 - 00:00

Nazarethsesteenweg 24,

Astene BE-9800

BE0766412737

+32480610988
Ouvrir la page Facebook
Ouvrir la page Instagram

Commentaires(0)

Détails
Résultat final
Ambiance
Personnel
Note Moyenne 0
5 Étoiles(0)
4 Étoiles(0)
3 Étoiles(0)
2 Étoiles(0)
1 Étoile(0)

Écrire un commentaire

0Service(s) sélectionné(s)

0 Service(s) sélectionné(s)