HAARSTUDIO SIZO

Sint-Truidersesteenweg 17, Zoutleeuw BE-3440

Salon - HAARSTUDIO SIZO
Salon - HAARSTUDIO SIZO
Salon - HAARSTUDIO SIZO
Salon - HAARSTUDIO SIZO
Salon - HAARSTUDIO SIZO

Prestations

Toutes les prestations

Description

Uw kapper in Zoutleeuw voor dames, heren en kinderen

Natuurlijke meches: onze specialiteit 

Alle kniptechnieken hebben we al 14 jaar in de vingers, maar ook voor de knapste kleuringen kan je hier zonder zorgen recht in de spiegel kijken. Droom je van subtiele kleurschakeringen die je haar doen heropleven, maar kom je steeds teleurgesteld van de kapper terug? Wedden dat je hier wél tevreden bent? Meches zijn immers onze topspecialiteit, stralen zal je!


Kwaliteitsproducten Matrix en Affinage
 
Ook de juiste producten zijn een must om het beste in je haar naar boven te halen. Haarstudio Sizo kiest dan ook voor de crème de la crème in verzorging/styling/kleuring met topmerken Matrix en Affinage. Zij bieden de ultieme oplossing voor ieder haartype. Van mooie krullen tot een weelderig volume, van ultrastrak tot een speelse nonchalance: wij hebben de perfecte finishing touch voor jou in huis, met de juiste producten ook voor bij je thuis!

Informations

Contact / Heures d'ouverture
Lundi10:00 - 20:00
Mardi09:00 - 12:00
MercrediFermé
Jeudi - Vendredi09:00 - 18:00
Samedi07:30 - 17:00
DimancheFermé

Sint-Truidersesteenweg 17,

Zoutleeuw BE-3440

+3211672267
Ouvrir la page Facebook

Commentaires

Écrire un commentaire

Ce salon est nouveau sur Salonkee et n'a pas encore reçu d'avis. Si vous avez réservé un rendez-vous en ligne dans ce salon, nous vous encourageons à partager votre expérience en laissant un avis et ainsi permettre à d'autres clients d'en savoir plus sur les prestations proposées.

0Service(s) sélectionné(s)

0 Service(s) sélectionné(s)