David Fitcoach

Veurnseweg 115, Brielen 8900

Salon - David Fitcoach
Salon - David Fitcoach
Salon - David Fitcoach
Salon - David Fitcoach

Important information

Welkom op onze gloednieuwe boekingspagina! 

Hoe maak ik een afspraak?

1. Registreer je bovenaan rechts via LOGIN als klant via facebook of een E-mailadres (kies een makkelijk wachtwoord). Vergeet niet aan te vinken dat je de nieuwsbrief wenst te ontvangen. 

2. Selecteer de dienst die je wenst en dan geeft het systeem jou de eerst mogelijke datum. Lees de omschrijving van de dienst die je boekt. 

Ben je niet 100% zeker of je deze dienst wenst, bel dan gerust even naar het salon voor meer info op het nummer 0499/33.01.83

3. Zodra jouw afspraak is geboekt, ontvang je een mail met de bevestiging hiervan.

-> op MIJN PROFIEL bovenaan rechts kan je steeds kijken wanneer jouw volgende afspraak staat geboekt. Hier kan je ook zelf jouw afspraak verplaatsen of tot 24 uur vooraf de afspraak annuleren.

Groetjes David.

Services

category-icon
All services

1 op 1 personal training

Starting at 35 €

Duo personal training

Starting at 50 €

Small group training

Starting at 60 €

1 op 1 personal training

Starting at 35 €

Duo personal training

Starting at 50 €

Small group training

Starting at 60 €

Description

Hallo iedereen,

Ik ben David Desreumaux en ben al sinds mijn 18e actief in de wereld van krachttraining en voeding. Voordat ik mij volledig richtte op krachttraining, zat ik ook een aantal jaren in een zwemclub.

Ik ben ervan overtuigd dat de sleutel is tot een gelukkiger en meer vervuld leven. Daarom wil ik mensen helpen hun fysieke en mentale grenzen verleggen, hun zelfvertrouwen te vergroten en hun levenskwaliteit te verbeteren. 

Ik werk volledig   via privé en/of groepslessen bij mij thuis in een volledig apart ingerichte fitnessruimte. Daar richt ik mij op krachttraining, core-training en andere vormen van training. Daarnaast maak ik online voedings- en trainingsschema's op voor mijn klanten. 

Als jij ook op zoek bent naar een gezondere en fittere levensstijl, dan ben je bij mij aan het juiste adres. 

Laten we samen werken aan het bereiken van jouw doelen en het verbeteren van jouw levenskwaliteit. Wacht niet langer en neem vandaag nog de eerste stap naar een    .

Information

Contact / Opening hours
Monday00:00 - 00:00
Tuesday - Friday08:00 - 21:00
Saturday08:00 - 14:00
SundayClosed

Veurnseweg 115,

Brielen 8900

BE0779481904

+32499330183
Open Facebook page
Open Instagram page

Reviews

Add review

This salon is new to Salonkee and hasn't received any reviews yet. If you've booked an online appointment at this salon, we encourage you to share your experience by leaving a review and help others make informed decisions about their beauty needs.

0Selected service(s):

0 Selected service(s):