Dave's Barbershop

Jozef de Vleminckstraat 4B, Strombeek-Bever BE-1853

28

Salon - Dave's Barbershop
Salon - Dave's Barbershop
Salon - Dave's Barbershop
Salon - Dave's Barbershop
Salon - Dave's Barbershop
Salon - Dave's Barbershop

Informations importantes

Welkom bij Dave's Barbershop, waar elke klant niet alleen een knipbeurt krijgt, maar een ervaring omarmt die doordrenkt is met vakmanschap en gezelligheid. Bij Dave's Barbershop draait alles om meer dan alleen het knippen van haar; het gaat om het creëren van een stijl die jouw persoonlijkheid weerspiegelt en zelfvertrouwen uitstraalt.

Wij begrijpen dat geen twee klanten hetzelfde zijn, daarom bieden we een gepersonaliseerde aanpak voor elke klant. Of je nu gaat voor een klassieke snit, een gedurfde nieuwe look of een verfijnde baardtrim, wij zorgen ervoor dat elke trim perfect is afgestemd op jouw unieke stijl en wensen.

Bij ons draait het niet alleen om het eindresultaat, maar ook om de reis ernaartoe. Geniet van een ontspannende ervaring in onze warme en gastvrije omgeving, waar we streven naar een service die niet alleen voldoet aan, maar ook overtreft, jouw verwachtingen. Van het moment dat je binnenstapt tot het moment dat je vertrekt, wordt elke stap van je barbershop-ervaring met zorg en aandacht voor detail verzorgd.

Maak vandaag nog een afspraak bij Dave's Barbershop en ontdek zelf de perfecte mix van vakmanschap, service en gezelligheid die onze salon uniek maakt. Je haar verdient de beste zorg, en wij beloven niets minder dan excellentie, elke keer weer.

Prestations

Coupe

Coupe

À partir de 20 €

Coupe + Barbe

Coupe + Barbe

À partir de 30 €

Barbe

Barbe

À partir de 15 €

Shampooing + Brushing

Shampooing + Styling

À partir de 10 €

Coupe

À partir de 20 €

Description

Stap binnen bij Dave's Barbershop voor meer dan alleen een knipbeurt. Onze gezellige sfeer, uitstekende service en klantvriendelijkheid zorgen voor een unieke ervaring. Boek nu en ontdek zelf het verschil!

Informations

Contact / Heures d'ouverture
LundiFermé
Mardi - Samedi10:00 - 19:00
DimancheFermé

Jozef de Vleminckstraat 4B,

Strombeek-Bever BE-1853

BE1002688109

+32 494 93 92 97
Ouvrir la page Instagram

Commentaires(28)

Ce salon a 28 avis vérifiés par Salonkee. Si vous avez réservé un rendez-vous en ligne dans ce salon, nous vous encourageons à partager votre expérience en laissant un avis et ainsi permettre à d'autres clients d'en savoir plus sur les prestations proposées.

Écrire un commentaire

Détails
Résultat final
Ambiance
Personnel
Note Moyenne 5
5 étoiles(28)
4 étoiles(0)
3 étoiles(0)
2 étoiles(0)
1 étoile(0)

Autres avis clients :

Alain

Super bien très bien reçu

Vérifié
23.07.2024
Friso

Mooie verzorgde coupe, zeer vriendelijke service

Vérifié
22.07.2024
Hans

Top kerel,zeer vriendelijke bediening

Vérifié
20.07.2024
Philippe

Alles top! Vriendelijke en beleefde jonge man die zijn tijd neemt voor een geslaagde knipbeurt en voor een aangename babbel. Gehanteerde prijzen zijn heel democratisch. Bijkomende troef is zijn vlotte tweetaligheid, hetgeen zeldzaam wordt in Strombeek-Bever en omgeving. Ik heb mijn vaste kapper hier gevonden :-)

Vérifié
19.07.2024
Alex

Vriendelijke, professioneel en proper

Vérifié
19.07.2024
Stephane

Super goed gedaan de prijs is zeker correct

Vérifié
14.07.2024

0Service(s) sélectionné(s)

0 Service(s) sélectionné(s)