Coiffeur Soirée

Uw krullenkapper in het hartje van Gent

Bij Sint-Jacobs 19, Gent BE-9000

319

Salon - Coiffeur Soirée
Salon - Coiffeur Soirée
Salon - Coiffeur Soirée
Salon - Coiffeur Soirée
Salon - Coiffeur Soirée
Salon - Coiffeur Soirée

Belangrijke informatie

JAARLIJKS VERLOF VAN 13/07 TOT EN MET 12/08

Beste Curlies ,

WIJ DOEN GEEN BALAYAGES, ONTKLEURINGEN, HIGHLIGHT, VERLICHTING OF PERMANENT.

Enkel dames vanaf 15 jaar kunnen ons diensten boeken.


Onze expertise ligt bij golvend en krullend dames haar.
Voor afro/kroes/mixed haar kindjes en dames verwijs ik jullie graag door naar mijn collega Shanice hairdresser (www.shanicehairdresser.com), zij is gespecialiseerd in afro/kroes/mixed haar met de nodige advies en de juiste producten gebruik. locatie: Dampoortstraat 91, 9000 Gent.
Ook kindjes tot 15jaar kan je terecht bij Shanice. 

Door medische reden kunnen alleen dames (haarlengte vanaf oren) diensten boeken. (overlast schouderbreuk door bepaalde handelingen korte coupes).
Korte coupes(boven oren), mannen en jongens verwijs ik jullie graag door naar mijn collega Aristidis die jullie met plezier zal ontvangen.
Kapper The Duke 
Begijnengracht 85
9000 Gent
0471573068


Vanaf nu kunt u 24/24 -7/7 online een afspraak boeken bij Coiffeur Soirée!
Hoe? Registreer je eerst door bovenaan rechts door op 'Login' te klikken, vervolgens 'klik hier om te registeren'.
Heb je hulp nodig? Klik dan op het help-knopje onderaan rechts van de boekingspagina. Als u een afspraak maakt krijgt u dezelfde dag nog een bevestiging sms en dag voor uw afspraak nog een herinnering sms. Moest dat niet het geval zijn contacteer best het salon, waarschijnlijk is uw boeking niet juist gedaan. 


De diensten staan omschreven maar ben je niet zeker wat je moet boeken?
Bel dan gerust naar het salon voor extra informatie om kosten van verkeerd geboekte diensten te vermijden. Voor je lengte te bepalen, vergeet niet om je haar naar beneden te trekken voor je juiste boeking. Niet juiste boeking van lengte kan zijn dat u afspraak niet kan doorgaan omwille van tijdsgebrek en worden er kosten aangerekend. Als je heel veel knopen hebt dan borstel je je haren alvorens te komen naar je afspraak  om tijd en kosten te besparen, of u kiest optie detanglen/uitborstelen.
Coiffeur Soirée neemt geen nieuwe afspraken meer aan voor balayages en ontkleuringen, daarvoor verwijs ik jullie graag door naar mijn collega Shanice hairdresser (www.shanicehairdresser.com).  


De reden hiervoor is dat ik alleen sta in het kapsalon en daardoor bepaalde keuzes moet maken om jullie, curlies, de best mogelijke dienstverlening te kunnen bieden.

Enkel Dames
Vallen je krullen niet naar wens? Heb je specifieke vragen over je krullen, krullenverzorging, krullenproducten en ben je vooral op zoek naar een kapper die  gespecialiseerd is in krullen? Dan ben je op het juiste adres. Voor je eerste bezoek bij Coiffeur Soirree kies je best volgende optie: 
#CURLIES-SNIT+WASSEN-STYLING/DIFFUSE# 
Dit is een krullenpakket incl. persoonlijk advies/workshop zodat je weet hoe je thuis je krullen best kunt verzorgen en stylen.

OPGELET!!!
Als u niet zeker weet welke diensten te boeken, bel dan gerust naar het salon om kosten van verkeerd geboekte diensten te vermijden. Voor de eerste keer krullenpakket komt u alleen (tenzij met een ouder), dit omdat het een betalende dienst is, als u met 2 komt wil dit zeggen dat het voor 2 personen is en komt er nog eens 38€ curl consult bij.
U komt best 10min op voorhand zodat we zeker op tijd kunnen beginnen. Als u niet op tijd op uw afspraak aanwezig bent kan het zijn dat u afspraak niet kan doorgaan omwille van tijdsgebrek en wordt het automatisch een no show. Na 15 min wachten wordt het automatisch een no show 

No Show policy:

Door een reservatie te maken gaat u akkoord met de No Show policy.
Je ontvangt 24u vooraf de afspraak een sms.
Kan je niet naar jouw geboekte afspraak komen, gelieve dan 24u vooraf online te verplaatsen.
Als je 24u op voorhand uw afspraak niet hebt kunnen annuleren, dan zijn wij helaas genoodzaakt om 50% van de geboekte afspraak in rekening te brengen.
Kom je niet opdagen zonder te verwittigen, dan wordt er 100% in rekening gebracht.
Wij wachten altijd 15min, erna wordt het automatisch een No ShowAlvast bedankt voor je begrip.
Tot binnenkort bij Coiffeur Soirée!

Groetjes,
Ramazan

Diensten

Cadeaubon
category-icon
Alle diensten

Curl consult

Vanaf 38 €

CURLIES Vanaf 15 jaar

Frou/bangs

Vanaf 10 €

Enkel Snit

Vanaf 39 €

Krullenpakket (Snit + wassen + styling diffuse)

Vanaf 78 €

Wassen + styling diffuse

Vanaf 52 €

Snit + wassen + handdoek droog

Vanaf 52 €

COLOR

Kleuringen uitgroei

Vanaf 55 €

Kleuringen volledig

Vanaf 65 €

Olaplex bij kleuring

Vanaf 25 €

BEHANDELINGEN

Proteïne/moisture/hydratatie treatment incl. styling/diffuse

Vanaf 85 €

Olaplex treatment incl. styling/diffuse

Vanaf 85 €

Scalp treatment

Vanaf 25 €

Follow up after color

olaplex bij kleuring

Vanaf 25 €

* Styling diffuse incl wassen

Vanaf 52 €

* Styling diffuse incl wassen + snit

Vanaf 78 €

* Handdoekdroog incl wassen *

Vanaf 17 €

* Handdoekdroog incl wassen + snit *

Vanaf 52 €

EXTRA

Detanglen/uitborstelen

Vanaf 15 €

Curl consult

Vanaf 38 €

Beschrijving

Het salon bevindt zich op de eerste verdieping van 'Mission Masala'.

Coiffeur Soirée is een krullen concept van Ramazan A., een gepassioneerde kapper, gespecialiseerd in Europese krullen knippen, verzorgen en stylen, actief in zijn hometown Gent. Bij Coiffeur Soirée kan je terecht van 12u tot 20u. Dusdanig biedt Coiffeur Soirée eindelijk dé oplossing voor werkende mensen.

Bij Coiffeur Soirée sta jij als klant centraal. Het is onze missie een kappersbezoek aan te bieden die binnen jouw lifestyle past. Wij verkiezen een ontspannen kappersbezoek in een huiselijke sfeer.

KRULLENKAPPPER
Gespecialiseerd advies

Heb je specifieke vragen over je haarverzorging, krullenverzorging, krullenproducten, keratine behandeling? Heb je last van haaruitval, talgafscheiding, schilferige huid, jeuk, droge/vette hoofdhuid of andere problemen/klachten? Vallen je krullen niet meer naar wens? Ramazan A., je gastheer en eigenaar van Coiffeur Soirée, helpt je met veel plezier met zijn kennis en expertise, want haarverzorging is naast krullen zijn grootste passie.

Door medische reden kunnen alleen dames en meisje(haarlengte vanaf oren) diensten boeken. (overlast schouderbreuk door bepaalde handelingen korte coupes).
Korte coupes(boven oren) dames, mannen en jongens verwijs ik graag door naar mijn collega Aristidis die jullie met plezier zal ontvangen.
Kapper The Duke 
Begijnengracht 85
9000 Gent
0471573068

Tot binnenkort bij Coiffeur Soirée!

Informatie

Contact / Openingstijden
MaandagGesloten
Dinsdag - Donderdag12:00 - 20:00
Vrijdag12:00 - 18:00
Zaterdag - ZondagGesloten

Beoordelingen(319)

Dit salon heeft 319 Salonkee geverifieerde beoordelingen. Als u een online afspraak hebt gemaakt bij dit salon, vragen we u vriendelijk om uw ervaring te delen en een beoordeling achter te laten. Op die manier helpt u andere klanten bij het kiezen van hun schoonheidsbehandelingen.

Beoordeling toevoegen

Details
Eindresultaat
Sfeer
Personeel
Algemeen 5
5 sterren(312)
4 sterren(6)
3 sterren(0)
2 sterren(0)
1 ster(1)

Gemarkeerde beoordelingen:

Amandine

Ik heb de snit + wassen + styling pakket genomen. Ik dacht dat ik op voorhand al veel wist over het verzorgen van krullen en ik goeie producten gebruikte, maar heb zoveel bijgeleerd en zag direct een verschil tegenover mijn producten. Je merkt dat een kapper voor krullen zo'n verschil kan maken. Ik word hier vaste klant dat is zeker. Ik zou aanraden om bij de eerste keer ook de styling in jouw pakket te nemen, je leert namelijk echt veel bij dat specifiek voor jouw haar is. Het personeel was super vriendelijk en beantwoorde met veel plezier mijn talrijke vragen bovenop alle info die ze al gaven. Dit is 1 van de eerste keren dat ik echt tevreden naar huis ging na een kappersafspraak

Geverifieerde
16.08.2022
Coiffeur Soirée heeft gereageerd:

Dankjewel Amandine

Steffi

Echt een aangenaam bezoek! Mooie krullen na zijn knipbeurt en heel vriendelijke kapper. Was mijn eerste bezoek hier en ik heb bij deze een nieuwe vaste kapper gevonden :)

Geverifieerde
13.08.2022
Coiffeur Soirée heeft gereageerd:

Dankjewel Steffi

Lore

Nog nooit zo gelukkig buitengestapt bij een kapper! Ramazan gaf een uitgebreide en persoonlijke uitleg zodat je zelf ook het beste in je krullen naar boven kan halen. Een kapper met veel passie die de tijd voor je neemt! Dankjewel!

Geverifieerde
8.06.2022
Coiffeur Soirée heeft gereageerd:

Dankjewel Lore

Alle beoordelingen:

Alicia

Altijd de beste service

Geverifieerde
10.07.2024
Coiffeur Soirée heeft gereageerd:

Dankjewel Alicia

Sarah

Blij met het resultaat!

Geverifieerde
5.07.2024
Coiffeur Soirée heeft gereageerd:

Dankjewel Sarah

Liesbeth

Dankjewel voor de super goede verzorging van mijn krullen! Nu zien ze er terug echt gezond uit en nu weet ik eindelijk hoe ik dat zelf thuis moet aanpakken! Ik vond het ook heel fijn dat ik samen met jou de producten mocht overlopen om toch zeker te zijn of ze geen problemen zouden vormen met mijn allergie voor propyleen glycol. Het was dan ook verrassend om te zien dat deze stof in geen enkele van je voorgestelde producten voor kwam en het vooral om natuurlijke producten gaat. Ik kom zeker terug.

Geverifieerde
3.07.2024
Coiffeur Soirée heeft gereageerd:

Dankjewel Liesbeth

0Geselecteerde dienst(en):

0 Geselecteerde dienst(en):