Wellness on Wheels

Wellbeing is not a lifestyle but a way of living

De Barge 6 3B, Aalter BE-9880

Informations importantes

Hoe maak ik een afspraak?

 1. Registreer je bovenaan rechts via LOGIN als klant via facebook of een E-mailadres (kies een makkelijk wachtwoord).

2. Selecteer de dienst die je wenst en dan geeft het systeem jou de eerst mogelijke datum. (Lees de omschrijving van de dienst die je boekt.)
Ben je niet 100% zeker of je deze dienst wenst, bel dan gerust even naar het salon voor meer info op het nummer 0473 699 127.

3. Zodra jouw afspraak is geboekt, ontvang je een mail met de bevestiging hiervan. 24 uren voor de afspraak ontvang je een mail ter herinnering.
-> op MIJN PROFIEL bovenaan rechts kan je steeds kijken wanneer jouw volgende afspraak staat geboekt. Hier kan je ook zelf jouw afspraak verplaatsen of tot 48 uur vooraf de afspraak annuleren.

OPGELET, ik werk in salons op verschillende locaties. Gelieve goed te kijken welke locatie uw voorkeur draagt. Wanneer u uw tijdstip wil kiezen kan je rechts op de werknemer klikken. Hier klikt u op of u klikt op selecteer werknemer en zo kiest u uw locatie. Zie hiervoor onze infomercial, te vinden tussen de video's en foto's.

Nog een interessante Instagram account! https://www.instagram.com/zouliga_humand_diamond_shaper/

 Liefs Zouliga

Prestations

Toutes les prestations
category-icon [object Object]
Massages & détente
category-icon [object Object]
Soins corps & spa
category-icon [object Object]
Épilations
category-icon [object Object]
Soins visage & maquillage
category-icon [object Object]
Bien-être & thérapies alternatives

INNER BEAUTY - WELLBEING GESPREKKEN

Workshop Human Diamond Shaping - Live

À partir de 149 €

Workshop Human Diamond Shaping - Online

À partir de 99 €

INNER BEAUTY - SOUND HEALING

Sound Healing Prive Sessie

À partir de 60 €

Sound Healing Duo Sessie

À partir de 70 €

Sound Healing + Aroma Geurbad

À partir de 110 €

OUTER BEAUTY - WORKSHOP VOOR THERAPEUTEN&MASSEURS

Workshop Huidolie - Live

À partir de 444 €

Workshop Human Diamond Shaping - Live

À partir de 149 €

Workshop Human Diamond Shaping - Online

À partir de 99 €

Description

INNER BEAUTY
In ons dagelijks leven is het een ware uitdaging om onze innerlijke harmonie te behouden. Onze stressvolle omgeving creëert bij ons allen ongezonde gewoontes. Deze ongezonde gewoontes vervangen door nieuwe gezonde gewoontes is je liefde van buiten  naar binnen brengen. Handelingen en rituelen die de aandacht liefdevol terugbrengen naar je mooie kern in jezelf is één van de mooiste geschenken die je jezelf kan geven.
Schoonheid kan je via alle zintuigen ontvangen en innerlijke harmonie kan je via alle zintuigen naar buiten brengen en daar uiting aan geven. Ik werk met specifieke methoden om ons terug in contact brengen met ons mooie innerlijke zelf. Ons lichaam spreekt en zegt ons iets over onze innerlijke blokkades en ook over de oplossingen hiervoor. Rijke geuren en verfijnde aroma's ruiken alleen niet lekker maar vertellen ook een verhaal . Ze roepen warme herinneringen en sterke beelden in ons op en zijn in feite een toegangspoort naar onze innerlijke schoonheid.  
Ik wil met mijn kennis, aandacht en mijn producten bijdragen aan het naar buiten brengen van jouw InnerBeauty.

OUTER BEAUTY
Onze huid is een afspiegeling van hoe we ons leven tot nu toe hebben geleid en hoe we ons aan de binnenkant voelen. De druk en snelle dynamiek van het dagelijkse leven is zeer stressvol. Deze jachtige levensstijl is duidelijk te zien aan onze huid. Stress versnelt het verouderingsproces en dit wordt zichtbaar aan de huid die verslapt, er is ophoping van afvalstoffen en er ontstaat cellulitis. De huid wordt droog, krijgt een doffe glans en versnelt de rimpelvorming.  
Deze factoren erkennen en ervan bewust worden is de eerste stap naar ons mooie zelf.
De huid is ons mooiste juweel en verdient de beste zorgen. Met onze nieuwste behandelingstechnologie gecombineerd met specifieke oliën wordt het zelfhelend vermogen van de huid  gestimuleerd. 
Uw mooiste zelf meehelpen zichtbaar maken is zowel mijn passie als mijn  missie.

Informations

Contact / Heures d'ouverture
LundiFermé
Mardi18:00 - 21:00
Mercredi09:00 - 12:00
JeudiFermé
Vendredi09:00 - 19:00
Samedi09:00 - 17:00
Dimanche09:00 - 12:00

Commentaires

Écrire un commentaire

Ce salon est nouveau sur Salonkee et n'a pas encore reçu d'avis. Si vous avez réservé un rendez-vous en ligne dans ce salon, nous vous encourageons à partager votre expérience en laissant un avis et ainsi permettre à d'autres clients d'en savoir plus sur les prestations proposées.

0Service(s) sélectionné(s)

0 Service(s) sélectionné(s)